Algemene huurvoorwaarden

Vragen? Bel 06-13845199

Deze algemene voorwaarden van de VVT zijn in  januari 2010 gedeponeerd en gepubliceerd. We hanteren deze voorwaarden richting onze opdrachtgevers. Deze worden in algemene zin geaccepteerd. Helaas zijn er ook opdrachtgevers, met name de grotere opdrachtgevers, die hun eigen inkoopvoorwaarden blijven hanteren. De VVT heeft de algemene voorwaarden naar de haar bekende grote opdrachtgevers verzonden om hiermee aandacht voor een bredere acceptatie van de algemene voorwaarden te verkrijgen.

Binnen deze voorwaarden wordt er voor de opdrachtgever onderscheid gemaakt tussen werken onder regie en aangenomen werk. Tevens zijn ze aangepast voor bedrijven die activiteiten combineren, zoals kraanverhuur bemand of onbemand, transport, opslag en verhuur van materiaal.

Ook Hijsfijn maakt gebruik van deze voorwaarden omdat we als bedrijf zijn aangesloten bij de VVT. Of het nu gaat over de verhuur van een minikraan, het aanleveren van een hijsplan of onze verticale dienstverlening. Op alle geleverde diensten en verhuur hanteert Hijsfijn deze voorwaarden