Wat kan verticale dienstverlening voor u betekenen?

Bel 06-13845199
Neem contact op

Compact hijskraanverhuur

Voor ons is een minihijskraan hetzelfde als een compactkraan. Daarmee bedoelen we dat hijswerkzaamheden met onze minihijskranen kunnen worden uitgevoerd binnen een kleine compacte ruimte. Maar er zijn meer factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Eveneens is dat wat we moeten tillen van invloed.  Om die reden kunnen we voor iedere klus een andere kraan inzetten.

Welke kraan heeft u nodig?

Ons assortiment hebben we verderop al beschreven. En als u specifiek weet welke minihijskraan u moet hebben kunt u deze hier huren. We zijn in staat met al deze kranen te werken. Afhankelijk van wat de klant en of opdrachtgever van ons vraagt.

We geven graag advies

Twijfelt u of ons assortiment geschikt is? Geen probleem, we kunnen u altijd advies geven en in overleg met u bepalen wat de beste opties zijn. Mocht dat betekenen dat we ook materiaal moeten inschakelen dat buiten ons assortiment valt, is dat geen punt. Door een breed netwerk van collega-bedrijven kunnen we u altijd het juiste materiaal garanderen. En dit allemaal binnen de eisen die we tegenwoordig stellen aan hijswerkzaamheden.

Vereniging Verticaal Transport

Om aan alle eisen te voldoen is Hijsfijn ook aangesloten bij de VVT. Uniek is daarbij dat van de 170 bedrijven er maar twee zijn aangesloten die ook minihijskranen verhuren. Hijsfijn is daar één van. Bedrijven die lid zijn profiteren via de VVT van de aanwezige kennis en zijn op de hoogte van alle veiligheidseisen die van toepassing zijn bij welke hijsklus dan ook. We hanteren daarom vanzelfsprekend de voorwaarden die worden gesteld vanuit deze vereniging.

Hierdoor kan Huisfijn het juiste materiaal in de juiste omgeving garanderen. Geschikte compactkranen voor iedere klus. Mocht u meer willen weten neem gerust contact met ons op.

Wat is verticale dienstverlening?.

Bij Hijsfijn omschrijven we dienstverlening als volgt “Dienstverlening is het leveren van een dienst of pakket van diensten aan een andere partij op regelmatige basis”. We hebben natuurlijk niet voor niets het woord verticaal hieraan toegevoegd. Dat betekent dat we op het gebied van kranen alles voor u kunnen betekenen. We verlenen onze verticale diensten in de breedste zin van het woord.  Door een jarenlange ervaring binnen de markt van (mobiele) kranen kunnen we altijd een passende oplossing bieden en uw klus snel, veilig en efficiënt uitvoeren. We hanteren marktconforme prijzen. Hierbij gaan we uit van twee pijlers.

Kwaliteit

Onze eerste pijler is de beste kwaliteit. Dit is zichtbaar in de manier waarop we onze klant benaderen en ons werk uitvoeren. Maar dat niet alleen. We hanteren dit uitgangspunt ook voor  het materiaal waar we mee werken. Dat betekent dat we met het beste materiaal, het beste gereedschap en de beste compactkranen uw klus zo professioneel mogelijk uitvoeren.

Klantgerichtheid

De tweede pijler is klantgerichtheid. Luisteren naar een klant is een groot goed. Niet gaan voor de makkelijkste weg, maar luisteren naar wat de klant wil. Dat lijkt makkelijk maar in de praktijk kan dat lastig zijn. Wij zetten in op een intensieve relatie met de klant. Het is kenmerkend voor Hijsfijn dat klanten, na ons éénmaal te hebben ingehuurd, tevreden zijn en terug blijven komen. Hoe we dat doen?

 • We werken vanuit professionaliteit
 • We luisteren naar wat een klant of opdrachtgever echt wil
 • Wij bieden dit aan tegen marktconforme prijzen
 • Wij bieden innovatieve oplossingen

Reden genoeg om uw werk uit te besteden aan uw vaste partner in verticale dienstverlening. We verwelkomen u graag als (nieuwe) klant.

Samenstellen Hijsplan

Krijgt de hijsklus het predicaat veilig? Het veilig uitvoeren van niet standaard hijsklussen begint bij het opstellen van een hijsplan
Aan de basis van elke bijzondere hijs- en hefactiviteit ligt een zogenaamd hijsplan of hijsbewijs. Dit is nodig om het risico voor mens, materieel en de omgeving zo klein mogelijk te maken. In de praktijk blijkt dit vaak een ordner te zijn vol onsamenhangende documenten, waarmee niet het beoogde doel wordt bereikt. Weet iedereen wel van elkaar wat de bedoeling is? Zeker als er meerdere partijen bij een hijsklus betrokken zijn, is dit vaak onduidelijk. Door miscommunicatie en een verkeerde uitvoering van de activiteiten in het hijsplan, gaat het dan regelmatig mis. Loopt u tijdens het opstellen van uw hijsplan tegen problemen aan of wilt u meer informatie over belangrijke factoren tijdens het maken van een hijsplan? Wij helpen u!

Een voorbeeld van diverse onderdelen waaruit een hijsplan kan bestaan:

 • VGM plan (eventueel samengesteld uit meerdere VGM plannen)
 • RI&E (eventueel samengesteld uit meerdere RI&E’s)
 • Beschrijving opstellingslocatie, kraancapaciteit, hijsen met meerdere kranen, draagkracht ondergrond, stroppenplan, hijsmiddelen
 • Locatie van de te hijsen/heffen materialen
 • Werkplannen voor werkzaamheden vanaf een traverse, ponton, staal- en/of betonconstructie
 • Taak Risico Analyses (TRA)
 • Gegevens van betrokken contactpersonen
 • Overzicht en gegevens van communicatiemiddelen
 • Startwerk document (Communicatie, omstandigheden ter plaatse, laatste check)

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL *

  MOBIEL

  ONDERWERP

  WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

  Zakenpartners

  Wij werken nauw samen met o.a.: